16 oktober 2024

Vi söker Projektledare

Är du redo att ta steget in i en roll där du verkligen kan göra skillnad? Att som projektledare vara med och forma en hållbar energiförsörjning med minimal klimatpåverkan på ett företag där miljöfrågor är i centrum. Här på Söderenergi gör du skillnad varje dag och blir en del av ett engagerat team där samarbete är nyckeln till framgång. 

Som projektledare har du ansvar och får leda projekt genom hela processen – från förstudie till avslut. Att implementera miljöanpassade tekniker och lösningar för att möta framtidens krav. Vi söker dig som är initiativrik och engagerad, med ett intresse för förändringsarbete och hållbar energiförsörjning. Du har en god förmåga att analysera och strukturera komplexa frågor och kan se hur strategiska beslut påverkar det operativa arbetet. Att bygga goda relationer och agera självständigt är en självklarhet för dig.

Ta del av jobbet här och varmt välkommen med din ansökan! Det är Professionals Nord som hjälper oss med rekryteringen.

Med en stark tro på innovation har Söderenergi en ambitiös investeringsportfölj med spännande projekt som både utvecklar anläggningarna och förnyar verksamheten för att möta framtidens utmaningar. Tillsammans arbetar Söderenergi för en hållbar och resurseffektiv framtid!